Grenadella-Kaaskoek

Gong gong waterval

Gong Gong waterval So genoem na die klank van die blouklippe op die klipvoer van die rivier

Grenadella-Kaaskoek

Bestanddele

200 g ricotta
500 g vetvrye gladde maaskaas
3 groot eiers
200 g strooisuiker
15ml suurlemoensap
100ml grenadellamoes

Metode

Voororverhit oond op 160 grade C

Spuit ‘n ronde 20cm tertbak met kleefvrye kossproei. Sit die kaas, eiers, strooisuiker en suurlemoensap in ‘n voetselverwerker en pols tot die mengsel glad is.  Oppas dat jy dit nie te veel meng nie. Gooi die mengsel in die bereide tertbak en bak dit in ‘n voorverhitte oond vir sowat 35 – 40 minute, of tot dit gestol het.  Haal uit die oond en laat heeltemal afkoel

Smeer die grenadellamoes bo-oor die kaaskoek sodra dit afgekoel het. Verkoel in die yskas tot etenstyd.

Advertisements

3 thoughts on “Grenadella-Kaaskoek

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s