Karamel kaaskoek

Bestanddele

Kors

500 gram Marie of tennisbeskuitjies gekrummel

220 gram botter gesmelt

 

Vulsel

2 houers roomkaas

1 blik kondensmelk & 1 blik karamel kondensmelk

4 eiers

30 ml gerasperde suurlemoenskil (opsioneel)

125 ml suurlemoen of lemmetjiesap

 

Voorverhit oond tot 200 grade C en smeer ʼn 22 Cm veerklamp se boom en kant

 

Metode

Kors

Meng koekiekrummels en gesmelte botter deeglik

Druk ʼn derde van die mengsel op die boom van groot ringknip pan en die res teen die kant van die pan vas

 

Vulsel

Klits roomkaas tot glad. Klits kondensmelk  suurlemoen en eiers by en laaste die suurlemoensap en giet die mengsel in kors

Bak ongeveer 20 tot 25 minute.

Laat heeltemal in pan afkoel voordat pan losgemaak word

Advertisements

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s