Aarbeitert

Aarbeitert

Kors

1 pakkie tennis beskuitjies en 1/2 koppie gesmelte botter

Krummel beskuitjies meng met botter en druk in bak as kors

 Vulsel

1 koppie suiker                                           1 koppie water

2 opgehoopte eetlepels mielieblom   2 groot eetlepels aarbeijellie

250g ryp aarbeie                                     125ml geklopte versoete room

2 opgehoopte eetlepels

 

Metode

Verhit suiker en water. Maak mielieblom aan met water en voeg by mengsel. Kook tot gaar en haal van stoof af. Voeg aarbeijellie by en roer tot gesmelt. Pak  ryp aarbeie lekker styf in kors en gooi warm aarbeivla daar bo-oor. Klits room styf en voeg suiker geleidelik by Versier tert daarmee net voor bediening

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Inspirasie van die aarbeiplaas op pad Stellenbosch toe met die vrolike en vermaaklike voêlverskrikkers. Jy betaal en kan dan self pluk. Ek was egter vir hulle ‘n verlies want daar het omtrent eweveel aarbeie in my kies en in die houer beland. Sal maar nie die week vir my skaal gaan kuier nie!

Advertisements

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s